Behandelingen

Heb je vragen? Bel gerust!

0619449718

Behandelingen

Glow Beautysalon heeft een ruim aanbod van behandelingen. 

Paula’s Choice –
Smart, safe beauty

In de salon werken wij met producten van Paula’s Choice.

‘Schoonheid begint met de waarheid’. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en doen wat het belooft.

 

Behandelingen

Wimperextensions

Wimperextensions zijn de oplossing voor mooie, lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara. Bij de one-by-one techniek wordt er op ieder natuurlijk wimperhaartje een extension geplaatst.

De krul, dikte en lengte van de extension zijn volledig te bepalen naar jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen.

Een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 uur. Een refill-behandeling duurt ongeveer 1 uur.
Het duurt ongeveer 8 weken tot de laatste wimperextensions zijn uitgegroeid.

Gezichtsbehandelingen

Een momentje voor jezelf, even lekker ontspannen en een stralende huid? Geef je lichaam de aandacht die het verdient.

Wij vinden het belangrijk dat je kan ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, maar ook dat de producten effectief werken op jouw huid om zo jouw huid te kunnen laten stralen en eventuele problemen te kunnen verhelpen.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen. Er wordt geen gebruik gemaakt van tangen of klemmen, maar van zachte siliconen pads waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de lotion die aan het eind van de behandeling wordt aangebracht. Dit is een keratine filler wat vitamine E, collageen en keratine bevat.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte en natuurlijke oogopslag.

Het resultaat van de Lash Volume Lift is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar, afhankelijk van de lengte en groei van de natuurlijke wimpers.

Wenkbrauwen

Samen kijken wij naar de beste vorm voor jou wenkbrauwen. De beste vorm creëren wij door te harsen en epileren, maar ook kunnen de wenkbrauwhaartjes geverfd worden voor een vollere en sprekendere uitstraling.

Harsen

In de salon wordt gewerkt met gesmolten wax. De wax verwijdert praktisch elk haartje doordat het product is gebaseerd op polymeren. De wax is zeer elastisch en zacht voor de huid, maar hard voor het haar. Door deze wax kan de huid niet beschadigen.

Producten

Wij vinden het belangrijk dat iedere huid de juiste verzorging krijgt, om te verzorgen, om huidproblemen op te lossen en om huidproblemen te voorkomen. Voorkomen is nou eenmaal beter dan genezen. Wij staan volledig achter onze producten en gebruiken de producten zelf ook om zo de effecten ervan te kunnen ervaren en advies te geven op basis van gebruik in plaats van op basis van alleen voorschriften.

Ieder product wordt ondersteund voor wetenschappelijk onderzoek en is nooit op dieren getest.

Iedere huid is uniek, daarom ontvangen wij jou graag in onze salon om jou te helpen met de juiste verzorgingsroutine voor jouw huid.